Categorieën
Nieuws

Tweede levering en nieuwe fundraiser

We hebben een aantal spannende ontwikkelingen die we graag met jullie willen delen.

  • Zoals jullie misschien weten gaan Crispijn van Sas en ik over een paar dagen op pad naar Oekraïne om TCCC Tactical items af te leveren bij Mykhaylo Pobigay in Lviv! Zie ook de foto’s op deze pagina.
  • Met dank aan Roy Tanck hebben we nu ook een website, waar we geregeld updates zullen plaatsen.
  • Roy en ik zijn onlangs geinterviewd voor de Baarnsche Courant om over onze missie te vertellen. Dank aan Melissa Repko-Hofland voor de gelegenheid ons verhaal te vertellen! Klik hier voor het artikel; (pdf op verzoek beschikbaar).
  • We hebben een nieuwe fundraiser, om de derde missie te bekostigen: https://bit.ly/3jvtPrn. Tijdens die missie gaan we proberen een aantal tweedehands busjes te leveren, die gebruikt kunnen worden als ambulance.

Dank aan iedereen die gedoneerd heeft! We waarderen het enorm! En dank voor het delen van onze berichten voor meer publiciteit!

We hebben medische hulpgoederen en diverse andere items onvangen van Arjen Sterk van Special Medics & Tactics, Niek Schenkeveld van DUTCH TMC, Marcel Beekman van Interactieve Opleidingen Veiligheid (IOV), Nikki Koppedraaijer van save123life.com, militarycollectibles4u.nl, merkala, trademed etc.